Як покращити свої розсилкові кампанії? 7 ідей для досягнення цього

Office Data gives you office 365 database with full contact details. If you like to buy the office database then you can discuss it here.
Post Reply
masud ibne2077

Як покращити свої розсилкові кампанії? 7 ідей для досягнення цього

Post by masud ibne2077 »

Робота у світі електронного маркетингу дозволяє мені аналізувати багато розсилкових кампаній день за днем.

Клієнти дивуються: чому у мене немає вищої відкритої ставки? Чому я не отримую кліків за посиланнями на інформаційний бюлетень?

Часто відповідь полягає в невеликих змінах, які можуть змінити вашу кампанію від низької видимості до створення великої кількості конверсій.

У цій статті я збираюся розповісти вам про ці деталі або зміни, які ви можете застосувати до своїх масових розсилок і які покращать їх.

7 ідей, які покращать ваші розсилкові кампанії
Я не люблю отримувати електронні листи від незнайомців
Ніхто не застрахований від отримання електронних Купуйте дані телемаркетингу листів від незнайомців, якщо я не знаю відправника, я видаляю його безпосередньо.

Рішення цієї проблеми дуже просте: домен компанії.

Це здається очевидним, але ви були б здивовані великою кількістю користувачів, які використовують свій особистий домен електронної пошти для електронного маркетингу.

Подумайте про одержувача як про зображення, яке ви надаєте компанії чи блозі, коли надсилаєте своїм передплатникам електронний лист із Gmail або Yahoo у відправнику.

Наявність власного автентифікованого домену компанії забезпечує серйозність.

Завдяки моїй роботі я зміг переконатися, що одержувачі більше довіряють електронному листу, який має корпоративний домен, ніж тому, у якого його немає.

Посилання з доменом компанії мають більший відгук.

Через велику кількість спаму, що циркулює в Інтернеті, користувач вважає автентифікований домен і домен компанії безпечним і надійним бізнесом.
Post Reply