Galbūt avarinis pranešimas

Office Data gives you office 365 database with full contact details. If you like to buy the office database then you can discuss it here.
Post Reply
zihadhasan010

Galbūt avarinis pranešimas

Post by zihadhasan010 »

R2-D2 pasiklydo el. pašto šiukšlių aplanke Sarlacc. Bet kuriuo atveju tai rodo, kad „natūralios“ nuorodos ne visada duoda geriausių rezultatų. Mokėjimo už paspaudimą reklamuotojai iš tikrųjų siekia patenkinti jūsų poreikius. Galbūt buvau per daug smerkianti. Galbūt kažkas neturi būti „ekologiškas“, kad būtų kokybiška paslauga ar produktas. Pastaruoju metu atlieku keletą eksperimentų, kad pritraukčiau natūralų srautą į kai kurias savo svetaines, kurdamas puslapius su vidiniais paieškos rezultatais ir leisdamas juos indeksuoti naudojant forumo parašus.

Ir iki šiol tai šiek tiek padidino mano natūralų srautą Pirkite masinių SMS paslaugą . Jau kurį laiką rašiau apie tai savo tinklaraštyje ir galvojau prisidėti prie SEOmoz bendruomenės, nes tai man jau labai padėjo. (Prašau, mano gimtoji kalba nėra anglų ir tai yra mano pirmasis įrašas YOUmoz, todėl būkite malonūs.Taigi štai ko mums reikia: Sąrašas su raktiniais žodžiais, pagal kuriuos norite būti rastas Sutrumpintas paieškos rezultatų puslapis Vidinių paieškos rezultatų sąrašas Sudaryti gražų raktinių žodžių, pagal kuriuos norite būti rasti, sąrašą gali būti ne taip sunku, kaip manote.

Šis straipsnis gali padėti jums rasti tinkamus raktinius žodžius jūsų svetainei. Turite šiek tiek patobulinti savo svetainės paieškos rezultatų puslapį, nes jame nėra tinkamų parametrų. Wordpress vartotojams perskaitykite šį Joost straipsnį: Sumažinkite „WordPress“ paieškos funkciją Nors aš jį šiek tiek patobulinau, kad paieškos rezultatai būtų rodomi tarp H1 žymų. Atidarykite failą šablono aplanke, pavadintame search.php, ir ieškokite jame: Paieškos rezultatai. Numatytajame Wordpress šablone rasite tai: <h2 class=”pagetitle”>Paieškos rezultatai</h2> Pakeiskite tai į: Jūs ieškojote:<br /><h1><?php the_search_query()?></h1> Tame pačiame puslapyje taip pat rasite: <h2 class=”center”>Įrašų nerasta.
Post Reply