Hoʻemi iki ka manaʻo me kāu huahana

Office Data gives you office 365 database with full contact details. If you like to buy the office database then you can discuss it here.
Post Reply
arzina899

Hoʻemi iki ka manaʻo me kāu huahana

Post by arzina899 »

Hāʻawi i ka manaʻo o ke kūʻokoʻa
ʻO ka manawa hoʻopau hope
ʻOi aku ka manawa no ke kūʻai aku, no ka laʻana
Hoʻokele waiwai ʻole hopohopo
ʻAʻole pono ʻoe ma ke keʻena
ʻO nā kumukūʻai hoʻouna haʻahaʻa ma muli o ka nui o ka hoʻouna ʻana
ʻOi aku ka maʻalahi o ka hoʻonui
Nā pōʻino o ka outsourcing:

Ka nui liʻiliʻi
ʻO nā kumukūʻai kiʻekiʻe

4. SEM pōkole a lōʻihi
ʻO nā kumuhana maʻamau i loko o ke kālepa e-commerce ʻo ia nō SEA (Search Engine Advertising) a me SEO (Search Engine Optimization). Pono ʻoe e uku no SEA, ʻoiai ʻoe e hoʻomalu nui iā SEO iā ʻoe iho. ʻOiai hiki iā ʻoe ke uku i kahi loea e kōkua iā ʻoe me kēia. ʻO ka ʻokoʻa nui ma waena o ka hoʻohana ʻana i ka SEA a me SEO aia i nā pahuhopu āu ʻIkepili Helu Telegram Active e makemake ai e hoʻokō i ka wā pōkole a lōʻihi paha.

KAI
Inā hoʻomaka ʻoe me SEA i kēia lā , e ʻike pū ʻoe i nā hopena i kēia lā. ʻOiai he lōʻihi ka manawa e ʻike ai i nā hopena nui, ʻo kahi hiʻohiʻona wehewehe o SEA ʻo ia ka mea kūpono loa i ka hoʻokō ʻana i nā pahuhopu wā pōkole. ʻO ia hoʻi, i loko o nā mahina mua ʻekolu. Hiki iā ʻoe ke hoʻohana i kēlā manawa e hōʻiliʻili i ka ʻikepili o ka mea kūʻai aku hiki iā ʻoe ke hoʻohana e hoʻoponopono i kāu mau hoʻolālā hahai.

SEO

Image

ʻO SEO ma ka wehewehe ʻana i kahi mea āu e hana ai no ka wā lōʻihi. Hiki iā ʻoe ke hana i nā mea he nui e maʻalahi ka loaʻa ʻana o kāu pūnaewele. E like me ka hoʻomaikaʻi ʻana i kāu ʻenehana, ka wikiwiki ʻana i ka pūnaewele, e hoʻonui i ka palekana, e hoʻomaikaʻi hou aku iā ia, e kākau i nā ʻatikala maikaʻi a hiki iā ʻoe ke hana i ka kaulana. E noʻonoʻo hoʻi e hoʻohui i nā loulou i nā ʻaoʻao waho, akā i nā ʻaoʻao ʻē aʻe i loko o kāu pūnaewele ponoʻī.

ʻO kēia mau hoʻomaikaʻi like ʻole e uku maoli wale nō i ka wā lōʻihi. He lōʻihi ka manawa no Google e hoʻonohonoho i kāu pūnaewele. Mai hoʻokuʻu i kēia, akā e hoʻomau i ka hana mau ʻana i nā ʻike he nui. E hoʻopaʻa inoa ʻo Google algorithm i kēlā.
Post Reply