E hoʻolauna mākou iā mākou iho: ʻo ia ka mea kūʻai mālama olakino pūnaewele

Office Data gives you office 365 database with full contact details. If you like to buy the office database then you can discuss it here.
Post Reply
arzina899

E hoʻolauna mākou iā mākou iho: ʻo ia ka mea kūʻai mālama olakino pūnaewele

Post by arzina899 »

Makemake ʻoe e ʻike mua e pili ana i nā hoʻopiʻi ma ka pūnaewele? A i ʻole heluhelu i nā ʻike e pili ana i nā ʻano lapaʻau? ʻO ka mea kūʻai mālama ola kino o kēia lā he hana nui ma ka pūnaewele. A hāʻawi ia i nā hui mālama ola i ka manawa e ulu ai. Makemake ʻoe e loaʻa hou nā mea kūʻai aku ma kāu hana? A ʻaʻole ʻoe makaʻu i ke kālepa pūnaewele? E noi i kēia mau ʻōlelo aʻoaʻo 5 no nā hopena koke.

Koʻikoʻi a mākaukau. Manaʻo wau he mau huaʻōlelo ʻelua kēia i kūpono i nā mea kūʻai mālama olakino o kēia lā. Ua ʻike paha ʻoe he ʻekolu o ʻehā mau mea kūʻai aku (pdf) e ʻimi i mua no nā kūlana, mālama ʻana a i ʻole nā ​​ʻōnaehana mālama?

Hoʻohana ikaika ka mea kūʻai aku i ka mālama ola kino, ka leka uila, kamaʻilio a me Google. No laila ke hana ʻia nei ka hoʻonohonoho ʻana a me ka hoʻoholo ʻana ma ka pūnaewele. A ʻaʻole pili kēia i Papa helu kelepona hele pololei ka hanauna ʻōpio. Hoʻohana pū ka poʻe ʻelemakule i nā papa, nā kelepona a me nā ʻoihana pūnaewele.

Ua hoʻolālā ʻia ke kipa ʻana i ke kauka? A laila hiki iā ʻoe ke manaʻo ua hana mua ʻo Google i kahi hōʻailona hiki. Ma muli o ka nui o ka ʻike e pili ana i nā kumuhana olakino, hele mai nā mea kūʻai olakino i ka hola kūkākūkā i mākaukau maikaʻi.

Hōʻike ka noiʻi ( pdf) he 1 i 20 mau hulina ma Google e pili ana i ko mākou olakino. Eia hou, hoʻoiho mākou i kahi polokalamu olakino ʻekolu piliona (!) manawa i kēlā me kēia makahiki. Hōʻike kēia ʻoi aku ka mana o ka mea kūʻai olakino olakino. Pehea ka pane ʻana o kāu hui mālama ola i kēia?

Image

ʻO kēia kāu e hoʻohana ai i ke kālepa mālama ola no nā hopena koke
Makemake kāu mau mea kūʻai aku e kōkua koke ʻia, maʻalahi a me ka maikaʻi. I kēia mau lā, ʻoi aku kēia ma mua o kāu GP hilinaʻi a kauka paha. Me ke kālepa mālama olakino maikaʻi hiki iā ʻoe ke kiʻi aku iā lākou ma ka pūnaewele. Akā pehea ʻoe e hana ai me nā kānaka liʻiliʻi a me nā kumuwaiwai?

ʻAʻole pono ʻoe i kahi kālā kiʻekiʻe no ke kūʻai aku ʻana i ke olakino. A ʻaʻole pono e uku iā ʻoe i nā hola 40 i ka pule. Me ke ala akamai e hoʻokō ʻoe i nā hopena ma mua o kou manaʻo, ma nā ʻenekini ʻimi a ma kāu hana. I kekahi hihia, makemake wau e kōkua iā ʻoe e hoʻomaka me kēia mau ʻōlelo aʻoaʻo wikiwiki.
Post Reply