patarimų, kuriuos galite pradėti svarstyti ir, tikėkimės, pritaikyti praktiškai: 1) Nepasikliaukite masiniu įkėlimu, nebent turite Atsižvelgdamas į žiniatinklio valdytojų galimybę redaguoti vietinius sąrašus ir į gana nepatikimą masinio įkėlimo pobūdį, raginu pabandyti individualiai užregistruoti norimas vietas/nuosavybes sistemoje „Google Local“. 2) Kiekvienai vietai sukurkite tik vieną įrašą Net jei toje pačioje vietoje turite puslapius keliomis kalbomis arba kelias nuosavybes, įsitikinkite, kad tik vienas iš jų yra užregistruotas „Google Local“. Šiuo metu jie nemoka tvarkyti įmonių tuo pačiu adresu.
3) Jei turite daug vietų, pagalvokite apie KML geografinių Šalies el. Pašto sąrašas svetainių schemų naudojimą Jei neįmanoma užregistruoti visų savo nuosavybių atskirai (ar net atliekant šį procesą), apsvarstykite galimybę naudoti geoscheminę schemą, nes tai turėtų būti patikimesnė nei masinis įkėlimas, nes jis pagrįstas tuo pačiu svetainės schemos failo patvirtinimo procesu, kuris yra labiau patikimas nei įkėlimo procesas, nes jis susietas su jūsų domenu. Tolesnis skaitymas Ir paskutinis, bet ne mažiau svarbus dalykas, jei norite sužinoti daugiau apie „Google“ vietinį, peržiūrėkite šiuos išteklius, nes jie apima daug klausimų, kuriuos paliečiau daug išsamiau! Mike'o Blumenthalo tinklaraštis apie viską, kas susiję su „Google Local“.
Davido Mihmo 2009 m. vietos paieškos reitingavimo veiksniai Matt McGee tinklaraštis apie visus vietinius dalykus Martijn Beijk tinklaraštis Jau keletą mėnesių nuo tada, kai prisijungiau prie šios bendruomenės, stebiu tai, kas, mano nuomone, yra gera, ir neigiamai vertinu tai, ko ne. Dauguma pranešimų yra gerai apgalvoti, gerai parašyti ir gerai priimti. Tiesa, aš pakėliau nykštį kur kas daugiau nei nuleisdavau – jūs man patinkateTaip pat stebėjau įvairių narių nuomones ir neigiamų atsiliepimų kiekį, kurį jie nori pateikti, nepaisant reputacijos ar nuomonę apie kitus aktyviai dalyvaujančius narius.
Antra, siūlome keletą
-