cijos, žr . šį „AdWords“ pagalbos puslapį . Tai yra standartinė struktūra, tačiau perskaičius kelis tinklaraščio įrašus atrodo, kad kiekviena paskyra gali turėti skirtingus apribojimus ir kad galite prašyti padidinti limitus susisiekę su „Google“ palaikymo komanda. Taigi, pakeitę raktinius žodžius į dar konkretesnes skelbimų grupes, mums pasisekė! Dabar turiu lengvai stebimą paskyrą su visiškai nustatyta konversijų stebėjimo funkcija. Be to, vidutiniškai MUP sumažėjo nuo 25 p iki 8 p. Tai tik ledkalnio viršūnė, bet tikimės, kad ji gali būti naudinga kitiems, susidūrusiems su ta pačia problema.
Praėjo nemažai laiko nuo tada, kai sukūriau smulk Telefono numerių biblioteka aus verslo SEO įrašą. Pagalvojau, kad pats laikas spręsti kitą esminę problemą, su kuria susiduria mažos įmonės – nuspręsti, ar jų SEO veikla vyksta, ar ne. SEO ir, iš tikrųjų, SEM, yra unikalus rinkodaros kanalas. Jis yra kiekybiškai įvertinamas, reaguojantis ir lankstus tiek, kiek, manyčiau, kad kiti kanalai nėra tokie. Tačiau tai yra mano asmeninė nuomonė. Ir būdas, kuriuo vertinu SEM sėkmę, yra kitoks, tikrai ne unikalus, bet tikrai skirtingas.
Pirmas dalykas, kurį man sako klientai, prašydami SEO, visada yra sutelktas į reitingus. „Noriu būti tokia ir tokia, už tokį ir tokį raktinį žodį“. Ir esu tikras, kad tai daugeliui iš jūsų teikiančių SEO paslaugas pažįstama situacija. Tačiau paieška ne visada susijusi su reitingavimu. Ir reitingai nėra vienos nakties sėkmės istorija – jiems pasiekti reikia laiko. Tuo tarpu reikia turėti kitų sėkmės rodiklių. Yra daug metrikų, kurias galima naudoti kaip tokius rodiklius, kurių daugelis yra svarbūs vertinant smulkaus verslo SEM sėkmę.
Norėdami gauti daugiau informa
-