3 Manaʻo kōkua no ka hoʻonui ʻana i kāu papa inoa NAPFA

Office Data gives you office 365 database with full contact details. If you like to buy the office database then you can discuss it here.
Post Reply
muskanislam33

3 Manaʻo kōkua no ka hoʻonui ʻana i kāu papa inoa NAPFA

Post by muskanislam33 »

Inā he mea hoʻopaʻa kālā wale nō ʻoe, aia kahi manawa kūpono e lilo ʻoe i lālā o ka National Association of Personal Financial Advisors (NAPFA). Inā ʻaʻole ʻoe ma mua, manaʻo nui mākou e noʻonoʻo iā ia! Hāʻawi kēia hui i nā pono he nui, e like me ka hiʻohiʻona "Find an Advisor" ma ka pūnaewele NAPFA. Inā he lālā ʻoe, paipai nui mākou e hoʻolilo i kekahi manawa ma kāu ʻaoʻao ma o ka pūnaewele NAPFA inā ʻaʻole ʻoe.

Loaʻa ka ʻimi ʻimi "Find an Advisor" ma mua o hoʻokahi miliona hits i kēlā me kēia makahiki, no laila he pōmaikaʻi ʻaʻole ʻoe makemake e hala. E wehewehe pōkole kāu papa inoa i kāu ʻike, nā mea kūikawā, nā inoa, a me ka ʻike pili pili i nā mea kūʻai aku. Mai waiho wale i kēlā, e ʻike pono ʻoe e hopu i ka hoihoi o ka mea e nānā ana i kāu papa inoa. Ma lalo iho nei kekahi mau ʻōlelo aʻoaʻo i loaʻa iā mākou no ka hana ʻana i kahi papa inoa NAPFA kūpono e hopu ai i ka manaʻo o nā mea kūʻai aku.

E hōʻoia i ka wehewehe ʻana o kāu ʻoihana he moʻolelo piha. Mai kākau e kūʻai i ka papa helu kelepona wale i kekahi mau ʻōlelo a waiho i kēlā. Hāʻawi i nā mea heluhelu i ke kiʻi piha i ʻole lākou e kaomi me nā nīnau pane ʻole. He mea nui hoʻi e hoʻokomo i ka laulā o nā lawelawe āu e hāʻawi ai i kāu mau mea kūʻai aku. ʻAʻole pono ʻoe e kākau i kahi puke moʻolelo, akā pono ʻoe e hāʻawi i ka ʻike kūpono e huki ai i ka manaʻo o nā ʻano kanaka like ʻole me nā kūlana kālā like ʻole āu i kūpono ai e kōkua.

Image

ʻAʻole pono wale kāu papa inoa ʻana, akā he mea hoihoi nō hoʻi. Nui nā ʻōlelo aʻoaʻo kālā uku wale nō ma waho, akā ʻokoʻa iki ʻoe i kekahi. E ʻike i nā mea kūʻai aku i ka mea kūʻokoʻa e pili ana iā ʻoe a me kāu ʻoihana. Hiki iā ʻoe ke wehewehe pōkole i nā loina a me nā waiwai e hiki ai iā ʻoe ke lilo i ʻāpana o NAPFA ma kahi mua. ʻOiai he nui ka like o nā lālā me kekahi, ʻokoʻa ka hana ʻana o nā ʻōlelo aʻoaʻo kālā ʻē aʻe ma waho o ka hui. ʻO ka hōʻike ʻana i nā mea kūʻai aku ʻaʻole e hoʻāʻo ana kāu ʻoihana e hoʻopunipuni iā ​​​​lākou i loko o nā ʻaelike lōʻihi a i ʻole e uku nui iā lākou no nā lawelawe hiki ke hana i kahi manaʻo mau loa.
Ma hope o kou hoʻopau ʻana i kāu ʻaoʻao, mai poina iā ia! E hōʻoia ʻoe e pāpālua, a i ʻole ʻekolu paha, e nānā i ka pololei o nā mea a pau āu i kau ai. Makemake ʻoe e makaʻala loa me nā loulou; e hōʻoia e alakaʻi lākou i kahi kūpono. Inā hoʻololi ʻoe i kāu pūnaewele, helu wahi kino, a i ʻole kekahi mea ʻē aʻe, e hōʻoia i ka hōʻike ʻana o kāu papa inoa NAPFA i kēia mau loli. Inā huikau ʻoe i ka poʻe, e kaomi lākou.
ʻAʻole hiki iā mākou ke ʻōlelo i nā mea maikaʻi e pili ana iā NAPFA ! Ke hele mai nā mea kūʻai aku iā ʻoe, hana ʻoe i ka hana, akā kōkua maoli nā mea ʻimi a NAPFA i ka poʻe e komo i kāu keʻena ma kahi mua. Pono ʻoe e hoʻoikaika i ka hoihoi i kāu ʻoihana i mea e loaʻa ai ka ʻoihana.
Post Reply