Planet, temat dhe aplikacionet e Shopify

Office Data gives you office 365 database with full contact details. If you like to buy the office database then you can discuss it here.
Post Reply
badsha0015

Planet, temat dhe aplikacionet e Shopify

Post by badsha0015 »

Kanalet e shitjeve si Amazon Marketplace, eBay, Etsy dhe Google Shopping
Dyqanet tuaja online dhe fizike
Që nga krijimi i tij, pjesa e tregut të Shopify ka vazhduar të rritet për shkak të thjeshtësisë, shkathtësisë dhe lehtësisë së përdorimit. Le të zhytemi në atë dhe më shumë.

Shopify 411
Shopify është një platformë Software as a Service (SaaS) që ju lejon të filloni, rriteni dhe menaxhoni një dyqan online. Ajo u krijua në 2006 nga Tobias Lütke, Daniel Weinand dhe Scott Lake në Otava kur ata po Lista e saktë e numrave të telefonit celular përpiqeshin të hapnin një dyqan online të pajisjeve të snowboard. Një programues i trajnuar, Lütke-s iu deshën dy muaj për të krijuar vetë një dyqan online duke përdorur Ruby on Rails – dhe pjesa tjetër është histori.

Shopify tani është i listuar në Bursën e Nju Jorkut (NYSE) dhe Bursën e Torontos (TSE). Oferta fillestare publike (IPO) ndodhi më 20 maj 2015 dhe filloi tregtimi më 21 maj 2015.

Linjat e biznesit të Shopify përfshijnë abonimet, pagesat, pajisjet e pikave të shitjes (PoS) dhe madje edhe huadhënien.

Shopify ka hyrë edhe në hapësirën fizike të shitjes me pakicë, duke hapur dyqanin e parë fizik në Los Angeles në 2018 dhe në 2021 një hapësirë ​​biznesi në Nju Jork, në lagjen SoHo.

Një foto e një ndërtese të bardhë me logon e Shopify në krye të kornizës së derës
Dyqani fizik Shopify në qendër të Los Anxhelosit
Me seli në Otava, Shopify fuqizon faqet e internetit të tregtisë elektronike në 175 vende, mbështet më shumë se 20 gjuhë dhe punëson më shumë se 10,000 njerëz.

Grafiku me shirita blu në të bardhë tregon rritjen e qëndrueshme të punonjësve të Shopify nga 2013 në 2021.
Shopify punonjësit ndër vite
Shopify besohet nga markat e njohura si Nestlé, Pepsi dhe Unilever. Për më tepër, markat e njohura të stilit të jetesës dhe bukurisë si Kylie Cosmetics, Vogue dhe Gymshark përdorin gjithashtu Shopify.

Image

Një pjesë e asaj që e bën Shopify popullor është modeli i tij i përballueshëm i abonimit.

Kur përdoruesit abonohen në një plan, ata marrin të gjithë funksionalitetin që u nevojiten për të krijuar një dyqan të tregtisë elektronike, pa njohuri programimi të kërkuara. Për më tepër, përdoruesit mund të abonohen, përmirësojnë, zvogëlojnë dhe anulojnë planet e tyre sa herë që dëshirojnë.

Planet e çmimeve të Shopify fillojnë me 29 dollarë në muaj për bizneset e reja dhe në rritje, ndërsa bizneset e themeluara mund të përdorin plane të dedikuara duke filluar nga 2,000 dollarë në muaj, të quajtur Shopify Plus.
Post Reply