iš tikrųjų prasidėjo tas 1999 m. antradienio rytas. Istorija ir pokyčiai 7-oje klasėje turėjau puikų istorijos mokytoją, kuris nuolat mums sakydavo, kad „turime mokytis iš savo praeities, kad ateityje nekartotume savo klaidų“. Esu tikras, kad jis nebuvo pirmasis ir ne paskutinis, pavartojęs tokį posakį, bet prisiminus tai, man kyla klausimas, ar kada nors valstybinės mokyklos mokys mokinius apie interneto istoriją kartu su Europos renesanso ir pramonės revoliucija . Ir kadangi dabar galite įgyti internetinės rinkodaros laipsnį keliuose akredituotuose universitetuose ir kolegijose, pvz.
, Rasmussen ar Full Sail , gali būti tik laiko klausimas, k 2024 m. atnaujintas telefono numerių sąrašas visame pasaulyje ada kažkas, pavyzdžiui, Randas ar Danny, pradės dėstyti SEO istorijos kursą U DUB . Per pastaruosius kelis mėnesius daug galvojau apie pokyčius, įvykusius internete nuo tada, kai pradėjau veikti. Man pavyko įtraukti kai kuriuos iš jų į sąrašą ir, peržvelgus jį, man primins tiek daug dalykų, tikriausiai taip pat, kaip atsivertus seną vidurinės mokyklos metraštį ar apsilankyti pas seną visą gyvenimą trunkantį draugą, kurio nematei daugelį metų.
Galbūt tai primins keletą senų prisiminimų, o jūs taip pat galėsite prisiminti. Paieškos sistemos AltaVista buvo to laikmečio Google. Buvo ir kitų šiek tiek populiarių paieškos portalų, tokių kaip Lycos , HotBot , DirectHit , Northern Light , Excite ir, žinoma, Yahoo , AOL ir MSN turėjo savo lojalių sekėjų. Spėju, kad dėl AltaVista populiarumo Overture/Yahoo galiausiai ją nusipirko. Tik nežinau, kodėl jie jį sugadino. Netgi prisimenu, kada kiekvieną mėnesį iš naujo pateikdavome kiekvieną savo kliento puslapį MSN, nes jų pateikimo puslapis buvo įtrauktas į „Inktomi“ (kuris pateikė MSN, Yahoo, HotBot, Lycos ir keleto kitų paieškos rezultatus) ir jūs sulauktumėte reitingo padidėjimo.
Manau, tik laikas parodys, kaip
-