Pehea e hoʻonui ai i kāu leka uila e hoʻopaʻa i nā makana hou aʻe

Office Data gives you office 365 database with full contact details. If you like to buy the office database then you can discuss it here.
Post Reply
soniya55531

Pehea e hoʻonui ai i kāu leka uila e hoʻopaʻa i nā makana hou aʻe

Post by soniya55531 »

O nā leka uila kekahi o nā kumu kiʻekiʻe e hilinaʻi ai nā mea hoʻoholo B2B e hana i kā lākou hoʻoholo kūʻai. Hiki i kāu mau hui kūʻai ke hoʻonui i nā alakaʻi, hoʻopau i nā kuʻikahi hou aʻe a hoʻonui i ka hana holoʻokoʻa ma o ka hoʻohana ʻana i ka leka uila e launa pū me nā mea kūʻai aku a mālama i nā pilina.

Akā me ka nui o nā memo hoʻokūkū i loko o nā pahu pahu, paʻakikī ke kū i waho a hana i kahi pilina koʻikoʻi me nā manaʻo.

4 Nā ʻōlelo aʻoaʻo hoʻolālā leka uila
Kākau i kope koi.
E hoʻohana i kahi paʻi pilikino.
Hāʻawi i ka waiwai.
E hoʻokomo i kahi leka uila e hana.
Ma kēia ʻāpana, e kūkākūkā mākou i ke kumu e Papa helu kelepona hele pololei pono ai ka hoʻomohala ʻana i kahi hoʻolālā hoʻolaha leka uila pilikino e lawe mai i ka waiwai i kāu mea kūʻai aku. E kaʻana like mākou i nā ʻōlelo aʻoaʻo e pili ana i ka hoʻoikaika ʻana i kāu mau hana kūʻai aku ma o ka hoʻāʻo ʻana a me ke ana ʻana i ka hana o kāu hoʻolaha.

ʻO nā pono o ka leka uila ma ke kālepa hou
ʻO nā leka uila he mea hiki ʻole ke hoʻokaʻawale ʻia o ka hoʻolālā kūʻai ʻana o kekahi ʻoihana. Me ka leka uila, hiki i nā ʻoihana ke:

E hoʻonui i ka ʻike brand a hiki i nā mea hou. ʻO ka hoʻolālā leka uila kūpono e hāʻawi i nā ʻoihana e hoʻopili pilikino me nā mea kūʻai aku a hoʻolauna iā lākou iho i nā mea hou.
E hana i nā alakaʻi a hoʻopaʻa i nā kuʻikahi. Ma ka hoʻouna ʻana i nā memo i hoʻopaʻa ʻia i nā mea kūʻai aku, hiki i kāu poʻe kūʻai ke hoʻomaka i nā kamaʻilio a hoʻoneʻe i nā manaʻo i lalo o ke kahua kūʻai .
Hāpai i nā alakaʻi a me nā pilina. Hiki ke hoʻohana ʻia ka leka uila e hoʻomohala i nā pilina me nā mea kūʻai aku ma o ka hāʻawi ʻana iā lākou i nā ʻike waiwai a me nā ʻike. Kōkua kēia i ka hoʻokumu ʻana i ka hilinaʻi a me ka hilinaʻi a hoʻolilo i nā manaʻo e hoʻohuli i nā mea kūʻai aku.
ʻOi aku ma ke kūʻai aku
5 mau ala e hoʻokiʻekiʻe ai i kāu hoʻolālā alakaʻi

Nā Kuleana Hoʻolaha leka uila
ʻOiai ʻo kona kiʻekiʻe kiʻekiʻe e hoʻokele i ka loaʻa kālā, hiki i kahi hoʻolālā hoʻolaha leka uila paʻa a paʻakikī ke paʻakikī. Me ka ʻole o ke kumu kūpono, hiki ke maʻalahi ke hāʻule i loko o kahi ala spray-a-pule me nā leka uila e nalowale ana i loko o nā waihona spam. He mea paʻakikī ke noʻonoʻo i kahi ala hoʻopuka leka uila kūleʻa me ka ʻole o nā kumu penei:

Image

He papa inoa leka uila maikaʻi. ʻO ka hewa maʻamau ka wehewehe ʻana i ka ʻoihana hewa o ka pilina. ʻO ka hopena, hiki i kāu mau alakaʻi ke loaʻa nā makana pili ʻole. Eia kekahi, hiki i nā leka uila kahiko a hewa paha ke hōʻino i ka inoa o kāu mea hoʻouna. E hoʻomaʻemaʻe mau i kāu papa inoa leka uila no ka wehe ʻana i nā leka uila ʻole a i ʻole nā ​​​​leka uila a hoʻonui i ka ʻike pili.
Hoʻonohonoho kūpono o kāu pahu leta a me nā kāʻei kapu. Mālama kēia i ka hāʻawi ʻia ʻana o kāu mau leka uila a mālama i kāu mau hoʻolaha mai ka pae ʻana i nā waihona spam.
Hoʻopilikino a me ka mahele papa inoa. Hāʻawi kēia iā ʻoe e hoʻouna i nā memo i manaʻo ʻia i nā hui like ʻole o ka poʻe e pili ana i kā lākou makemake, pono, a me nā heluna kanaka. Kōkua kēia i ka hoʻonui ʻana i ka pili o kāu mau memo a hoʻomaikaʻi i kāu helu wehe, hoʻopili, a - ʻo ka mea nui loa - nā hoʻololi.
Nā leka uila i hana maikaʻi ʻia. Kōkua kēia iā ʻoe e ʻoluʻolu me kāu poʻe hālāwai. Ma waho aʻe o ka hoʻopilikino ʻana, e pili ana i ka kikokikona maʻalahi, ka pōkole, ka māmā a me nā hoʻāʻo A/B mau .

4 mau ala e loaʻa ai ka hapa nui o kāu leka uila
Ke loaʻa iā ʻoe kahi kahua paʻa, aia kekahi mau mea koʻikoʻi hiki iā ʻoe ke hana i mea e loaʻa ai ka maikaʻi o kāu hoʻolālā leka uila:

Kākau i kope koi. ʻO ke kope resonating ka puʻuwai a me ka ʻuhane o ka leka uila. E pili ana i ka hoʻomaopopo ʻana i nā wahi ʻeha o kāu poʻe hālāwai a me ke kamaʻilio ʻana iā lākou ma ke poʻo.
E hoʻohana i kahi paʻi pilikino. Hiki i nā kānaka ke wehe a heluhelu i nā leka uila i kūpono iā lākou. E hoʻohana i ko lākou inoa ma ka laina kumuhana a i loko o ka leka uila, a hoʻokomo i nā kikoʻī kikoʻī e pili ana i kā lākou hui a ʻoihana paha.
Hāʻawi i ka waiwai. Hōʻike i nā hāʻina ma mua o ke kākau ʻana i kahi mea maʻamau. Hoʻohui i nā hōʻike ʻoihana a i ʻole, ʻoi aku ka maikaʻi, kāu mau haʻawina hihia.
E hoʻokomo i kahi leka uila e hana. E haʻi i ka mea loaʻa i kāu mea e makemake ai iā lākou e hana aʻe, inā ʻo ia ka hoʻonohonoho ʻana i kahi demo, ke kau inoa ʻana no kahi hoʻokolokolo manuahi, a i ʻole ke kipa ʻana i kāu pūnaewele.
Post Reply