Në UA, përdoruesit mund të shpenzojnë 10 minuta duke lexuar postimin tuaj në blog dhe më pas të largohen pa shkaktuar ndonjë ngjarje, dhe kjo do të ishte llogaritur si një kërcim. Ndërkohë, në GA4, përdoruesit që shpenzojnë më shumë se 10 sekonda në një faqe nuk konsiderohen të kërcyer, gjë që është shumë më e dobishme.
Nëse dëshironi të mësoni më shumë rreth aftësive të GA4 dhe të mësoni se si të përdorni veçoritë e reja të disponueshme ndërkohë që përfitoni nga një certifikatë e njohur nga industria, tani mund të regjistroheni në programin e trajnimit të Google Analytics 4.
Përmbledhje
Nëse e keni shtyrë kalimin në GA4, tani është koha për të filluar. Edhe nëse nuk jeni të përgatitur të investoni kohën për të mësuar GA4, mund t'i ekzekutoni me lehtësi të dy versionet paralelisht, duke ju Të dhënat e numrit aktiv të Telegramit dhënë akses të vazhdueshëm në raportet e UA që njihni dhe doni derisa UA të largohet.
Fakti është se Google do të tërhiqet në korrik 2023, kështu që sa më shpejt të kaloni në GA4, aq më shpejt mund të filloni të njiheni me të ardhmen e Google Analytics.
Fuqini faqen tuaj me hostimin e WordPress të menaxhuar Kinsta, i krijuar për shpejtësi, siguri dhe thjeshtësi. Me Kinsta, ju merrni:
Kontroll i thjeshtuar përmes panelit MyKinsta
Migrime të pakufizuara pa pagesë, të menaxhuara nga ekipi ynë i ekspertëve të migracionit
Mbështetje 24/7/365 nga ekspertët e WordPress
Infrastruktura e Google Cloud Premium
Siguria e shkallës së ndërmarrjes përmes integrimit me Cloudflare
Arritje globale me 37 qendra të dhënash
Shijojeni muajin tuaj të parë falas!
Sam Gooch Të gjithëve u pëlqejnë biskotat. Apo jo? Ashtu si rrushi i thatë i tërshërës, njerëzit ose i duan ose i urrejnë skedarët e internetit të palëve të treta. Tani, lojtarët kryesorë si Google po përpiqen t'i eliminojnë ato plotësisht.
Kjo zhvendosje në zhvillim e sipër nga cookie-t e palëve të treta njihet si "e ardhmja pa cookie". Ndërsa ekspertët thonë se një e ardhme pa cookie premton mirë për privatësinë dhe sigurinë, ajo sigurisht paraqet shumë sfida dhe pengesa për tregtarët, bizneset dhe pronarët e faqeve të internetit. Edhe konsumatorët do të duhet të kapërcejnë disa vështirësi.
Një imazh i një cookie të kryqëzuar
Biskotat nuk duken aq të shijshme si më parë
Me të ardhmen pa biskota në horizont, tani është koha më e mirë për t'u përgatitur. Në këtë artikull, ne do të mësojmë më shumë për të ardhmen pa cookie, ndikimin e saj dhe si mund të përfitojmë prej saj.
Programi i trajnimit GA4
-