i i te ao katoa ki te whakarato i nga kaupapa rapu utu mo te hunga timata me te matatau me te rapu rauropi. I tenei tau kua aro atu ratau ki nga ahuatanga o te putea o naianei, ka maarama te hunga i tae mai me pehea te whakatere (heh, tikina, he hui rapu... kore rawa) nga take putea. He waahi wera a Ahia i tenei wa mo te hokohoko ipurangi, a ko Singapore te waahi! Pubcon London - Hōngongoi 4, 2009 Inaianei koinei te momo huihuinga e hiahia ana tatou katoa kia tae mai! Ko te Pubcon London he huihuinga kotahi ra e piri ana ki nga pakiaka "Pub"con, me te ahiahi o te toa korero i tetahi whare paparapara.
Mena kua tae atu koe ki Pubcon Vegas, ki te Tonga ranei i mua i to mohio ko Raraunga Telegram te wahanga whare paparapara te waahi e tino whai hua ai koe i nga huihuinga. Ko te ahua kaore ano he Pubcon London i roto i nga tau torutoru, na he wa pai tenei ki te whakauru ki etahi o nga kaihokohoko rapu nui. SMX Sao Paulo – Akuhata 4, 2009 Ahakoa kotahi noa te ra, kua ki tonu a SMX Sao Paulo i te pai hokohoko tuihono. Ko nga mea katoa mai i nga rangahau keehi, te tātari i runga i te waahi, ROI, paapori paapori, hononga utu me te SEO (koira te mea ka taea e au te kohikohi mai i te waahi kei te reo Potiti .
SES San Jose - Akuhata 10-14 Ka haere ahau ki SES San Joseme te hipoki i te maha o nga huihuinga mo te hapori moz. E mohio ana koe ki ahau (ok, kaore pea koe) engari ko taku tino hiahia ki te "Geek Speak Track." Me kite tatou mena ka tino pai ratou ki ahau! I tua atu i nga ra 3 o nga huihuinga i runga i nga momo huarahi hokohoko rapu, he 2 ra ano mo nga awheawhe whakangungu. He mea whakamiharo te rarangi ingoa me te rongo i a Clay Shirky e korero ana i te korero matua i te ra tuatahi ka tino kitea ki ahau! Mena kei te haere koe ki reira, ka kite koe i ahau e kopikopiko ana, tena koe! (Ae, tena koe ahakoa kare au e kopikopiko noa.
Ko nga kaikorero i ahu ma
-