Ko nga kaikorero i ahu ma

Office Data gives you office 365 database with full contact details. If you like to buy the office database then you can discuss it here.
Post Reply
rakibhsan01854

Ko nga kaikorero i ahu ma

Post by rakibhsan01854 »

i i te ao katoa ki te whakarato i nga kaupapa rapu utu mo te hunga timata me te matatau me te rapu rauropi. I tenei tau kua aro atu ratau ki nga ahuatanga o te putea o naianei, ka maarama te hunga i tae mai me pehea te whakatere (heh, tikina, he hui rapu... kore rawa) nga take putea. He waahi wera a Ahia i tenei wa mo te hokohoko ipurangi, a ko Singapore te waahi! Pubcon London - Hōngongoi 4, 2009 Inaianei koinei te momo huihuinga e hiahia ana tatou katoa kia tae mai! Ko te Pubcon London he huihuinga kotahi ra e piri ana ki nga pakiaka "Pub"con, me te ahiahi o te toa korero i tetahi whare paparapara.

Mena kua tae atu koe ki Pubcon Vegas, ki te Tonga ranei i mua i to mohio ko Raraunga Telegram te wahanga whare paparapara te waahi e tino whai hua ai koe i nga huihuinga. Ko te ahua kaore ano he Pubcon London i roto i nga tau torutoru, na he wa pai tenei ki te whakauru ki etahi o nga kaihokohoko rapu nui. SMX Sao Paulo – Akuhata 4, 2009 Ahakoa kotahi noa te ra, kua ki tonu a SMX Sao Paulo i te pai hokohoko tuihono. Ko nga mea katoa mai i nga rangahau keehi, te tātari i runga i te waahi, ROI, paapori paapori, hononga utu me te SEO (koira te mea ka taea e au te kohikohi mai i te waahi kei te reo Potiti ;).

SES San Jose - Akuhata 10-14 Ka haere ahau ki SES San Joseme te hipoki i te maha o nga huihuinga mo te hapori moz. E mohio ana koe ki ahau (ok, kaore pea koe) engari ko taku tino hiahia ki te "Geek Speak Track." Me kite tatou mena ka tino pai ratou ki ahau! I tua atu i nga ra 3 o nga huihuinga i runga i nga momo huarahi hokohoko rapu, he 2 ra ano mo nga awheawhe whakangungu. He mea whakamiharo te rarangi ingoa me te rongo i a Clay Shirky e korero ana i te korero matua i te ra tuatahi ka tino kitea ki ahau! Mena kei te haere koe ki reira, ka kite koe i ahau e kopikopiko ana, tena koe! (Ae, tena koe ahakoa kare au e kopikopiko noa.
Post Reply