Taigi kaip dėl kitų naujienų

Office Data gives you office 365 database with full contact details. If you like to buy the office database then you can discuss it here.
Post Reply
zihadhasan010

Taigi kaip dėl kitų naujienų

Post by zihadhasan010 »

„Twitter“ nukreipimai į mano svetainę „Nielsen“ apibūdino problemą, kai JAV naudotojai turi 60 % socialinių paslaugų atsisakymo procentų, tačiau per pastaruosius 12 mėnesių pagerėjo nuo didžiausio 70 %. Tai reiškia, kad didelė dalis jūsų turimų sekėjų gali būti neaktyvios paskyros, todėl ar turėtumėte juos pašalinti iš paskyros, kad turėtumėte realesnį sekėjų skaičių? Tai taip pat gali paaiškinti, kodėl srautas iš jūsų „Twitter“ paskyros laikui bėgant gali sumažėti. Greitas būdas išvalyti šiuos vartotojus yra UnTweeps , leidžiantis pašalinti neaktyvias paskyras, kurios 7, 14, 30, 60, 90 ar 180 dienų nepaskelbė tviteryje.

apie kurias dažnai rašau „Twitter“, pvz., „Marketin B2B el. Pašto sąrašas gMag“ įrašai ar „AdAge“ straipsniai, kuriuos perskaičiau ir kurie man pasirodė įdomūs? Nuo tada, kai stebiu savo tviterius naudodamas UrlZen , šiuos straipsnius ir dominančias svetaines pritraukė apie 7 000 papildomų lankytojų. Taigi, jei šį turinį priglobčiau savo tinklaraštyje, kaip tai daro daugelis įmonių, per 3 mėnesius būčiau galėjęs pritraukti papildomus 7 000 lankytojų. Tai yra nemaža suma daugeliui įmonių, kurios džiaugtųsi sulaukusios tiek papildomų lankytojų per metus, tačiau kaip mano padidėjęs sekėjų skaičius paveikia mano tviterių galią? Didėjant mano sekėjų skaičiui, daugėjo ir lankytojų, kurie apsilanko svetainėje mano tviteriuose, kaip parodyta toliau pateiktoje diagramoje (vidutinė 10–15 paspaudimų vienam tviteriui tendencija).

Diagramoje taip pat matyti, kad padaugėjo tviterių, kurie pakartotinai skelbiami „Twitter“, nes didėja mano sekėjų skaičius. Pastaba: buvo pašalinti 5 taškai duomenų, rodančių sėkmingus tviterinius pranešimus, kurie buvo pakartotinai paskelbti tviteryje ir sugeneravo 200–400 svetainės / straipsnio paspaudimų. Šie populiarūs tviteriai iškreipė duomenų mastelį ir padarė jų neįskaitomus tokiame mažame paveikslėlyje. Paspaudimai iš „Tweets“ į kitas svetaines Apibendrinant įrašą, ar kiti žmonės rado savo „Twitter“ paskyrų ar klientų paskyrų pritraukusias pakankamai sekėjų, kad galėtų pakeisti kitas mokamas kampanijas, tokias kaip rinkodaros el.
Post Reply